Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije 28. 5. 2020 sprejela odločitev, da se v šolo vrnejo tudi učenke in učenci od 4. – 8. razreda.

V ponedeljek, 1. 6. 2020, pridejo v šolo učenke in učenci 4. in 5. razreda,

v sredo, 3. 6. 2020, učenke in učenci 6., 7. in 8. razreda.

Četrtošolci in petošolci pridejo v šolo v ponedeljek, 1. 6. 2020, ob 7.25. Na razredničarko in razrednika četrtošolci počakajo na ploščadi pred šolo pri rudniški lokomotivi, petošolci pred glavnim vhodom v Dom XIV. divizije Senovo. Skupaj bodo odšli v garderobo in nato v učilnice. Prosimo, da s seboj prinesejo vse potrebščine in copate. Vse šolske potrebščine bodo do konca pouka v tem šolskem letu ostale v šoli.

Učenci 6., 7. in 8. razreda bodo v šolo prišli 3. 6. 2020 ob 7.25. V šolsko garderobo bodo vstopali posamično.  Pouk bo potekal po urniku (v matični učilnici), zato prinesejo v šolo potrebščine in učna gradiva, ki jih potrebujejo ta dan.

Organizirano bo varstvo vozačev in podaljšano bivanje (za učence 4. in 5. razreda). Vozni red vam bomo sporočili naknadno. Prosimo vas, da učence in učenke vključujete v podaljšano bivanje le, če tovrstno varstvo nujno potrebujete. Prav tako vas prosimo, da, če je le mogoče, za prevoz v šolo in domov poskrbite sami. S tem sledimo priporočilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Za vse učence velja, da morajo pred in med vstopom v šolo paziti na medosebno razdaljo.

Pričakujemo vas in se veselimo snidenja!

Vinko Hostar, ravnatelj

Dostopnost