Skoči na glavno vsebino

ŠOLSKO LETO 2020/21

že trka na šolska vrata in na stežaj jih bomo odprli v torek, 1. septembra 2020. Veselimo se snidenja z vami, drage učenke, dragi učenci, in z vami, spoštovani starši.
Šolska stavba bo dobila pridih otroške vedoželjnosti, potovanje skozi leto bo polno dogodivščin, novih znanj in spoznanj, prijateljstev in drobnih trenutkov.
Naj vas na pot pospremimo z verzi Toneta Pavčka:

Otroci imajo majhne noge,
a delajo največje korake
do sonca
do sreče, čez svet
in puščajo za vse zanesenjake
v prihodnosti sled.

Virus je še vedno med nami, zato bomo novo šolsko leto pričeli z upoštevanjem ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe s SARS-CoV-2: model B-OŠ.

Spoštovani starši, naj že na začetku poudarimo, da v šolo lahko prihajajo le zdravi učenci, ki tudi v času 14 dni pred začetkom pouka niso bili bolni, niso imeli stika z okuženimi osebami in se niso vrnili iz držav s slabo epidemiološko sliko – rdeči seznam. To boste potrdili s podpisom obrazca (priponka), ki ga učenci prinesejo razredničarki/razredniku prvi šolski dan. Prosimo vas, da si preberete Obvestilo staršem pred začetkom novega šolskega leta, ki sta ga pripravila NIJZ in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Obvestilo se nahaja pod celotnim zapisom (priponka).

Dostopnost