Skoči na glavno vsebino

5. dan:

Predviden prihod iz zimske šole v naravi je med 16.00 in 17.00.

4. dan:

Danes bomo rekli le, naj fotografije povedo svojo zgodbo.

Učenci 7. a razreda z mentorji.

3. dan:

Danes so bile noge zelo težke. Čutimo vsako mišico. Ampak, ko  zunaj zagledamo sonce,  pozabimo na vse  bolečine. Žal se je kmalu pripeljala gosta megla,  kar pa nas pri snežnih aktivnostih ni niti malo oviralo. Na smučišču smo si privoščili čaj in vročo čokolado ter se malo odpočili.

Pri kosilu nas je presenetil obisk gospoda ravnatelja, ki nas je lepo pozdravil in nam zaželel prijetno bivanje še naprej. Po večerji smo se odpravili plesat v diskoteko. Sedaj pa že sladko spimo in nabiramo nove moči za jutrišnji dan.

Pozdravljamo vas učenci 7. a razreda z mentorji.

2. dan:

Ko smo se zjutraj zbudili, je sonce že kukalo izza oblakov. Komaj smo čakali, da zopet odidemo na bele strmine. Začetniki so nadgradili svoje znanje in preizkusili tudi druge dele smučišča. Nekateri so se prvič peljali na sedežnici, drugim je bolj zanimiva vožnja s sidro. Prva ekipa smučarjev pa je izpopolnjevala tehniko smučanja.

Danes smo zelo utrujeni, kajti na smučeh smo bili do 16.00 ure. Vmes smo si privoščili le kosilo in kratek odmor.

Po smučanju smo izpolnili še nekaj učnih listov in si uredili sobe.

Zvečer smo najprej povečerjali, nato pa smo se odpravili v telovadnico, kjer smo se preizkusili v plezanju, dekleta so igrale badminton in odbojko, fantje pa nogomet.

Sedaj pa je čas, da si odpočijemo in si naberemo novih moči za jutrišnji dan.

Lahko noč vam želijo učenci 7. a razreda z mentorji.

1. dan:

Danes zjutraj, ob osmi uri, smo se poslovili od staršev in se odpravili v zimsko šolo v naravi. Učenci v polnem pričakovanju, starši pa z nekaj treme. Pot je potekala brez zapletov, Rogla pa nas je pričakala z debelo snežno odejo.

Zapustili smo avtobus, zložili prtljago, se namestili v apartmaje in počakali na kosilo.

Nekaterim jedilnik (špinača, pire krompir in polpet) ni ravno dišal. So se pa vsi razveselili sladice.
Po kosilu, smo se pripravili na prvo srečanje s smučiščem. Na progi Uniorček smo se razdelili v dve skupini. Začetniku so se učili osnovnih pravil, ostali pa so že pokazali svoje veščine. Smučišče smo zapustili ob 16.00 uri in ujeli čudovit sončni zahod.

Pošiljamo lepe pozdrave.

Učenci 7. a z mentorji

Dostopnost